Λίγα λόγια για εμάς

H SMF sports, δραστηριοποιείται στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα. Από το 2007 ξεκίνησε την ενασχόληση της με την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων. Σε αυτή την πορεία με πολλές παρουσίες έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της για την συνέπεια, ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων. Οι διοργανώσεις που έχουμε αναλάβει τα τελευταία χρόνια και ολοκληρώσαμε με επιτυχία εμφανίζονται εδώ στα αποτελέσματα.

ΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η SMF – Sports καλύπτει διοργανώσεις αθλητικών εκδηλώσεων, μέσα από ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: οργάνωση αθλητικών εκδηλώσεωνηλεκτρονική χρονομέτρηση, πώληση αθλητικού ρουχισμού (λιανική και χονδρική), εκτύπωση BIB αθλητών, σχεδίαση και κατασκευή αθλητικών και αναμνηστικών επάθλων, εκτύπωση κορδέλας με το κείμενο της επιλογής σας, πώληση και ενοικίαση αψίδων εκκίνησης/τερματισμού, αναλώσιμα υλικά αγώνων, ηχητική κάλυψη, κ.α.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η SMF – Sports Εισάγει αθλητικά προϊόντα της εταιρίας ROLY, STAMINA και PICTET FINO- ROMIX.
Τα προϊόντα απευθύνονται σε διοργανωτές, συλλόγους ομάδες και σε όσους ασχολούνται με την καθημερινή αθλητική δραστηριότητα .

Η εταιρία μπορεί να προσφέρει τα προϊόντα ολοκληρωμένα με εκτύπωση λογοτύπων, σύμφωνα με τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων. Εδώ μπορείτε να δείτε προϊόντα από ανάλογες εκδηλώσεις.
Η έδρα της εταιρίας είναι στο Καυτανζόγλειο στάδιο όπου είναι τα γραφεία και η έκθεση των προϊόντων, τα οποία προσφέρονται χονδρική σε καταστήματα -συνεργάτες και μέσα από το e-shop της εταιρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρία για να παραλάβουν οικονομικές προσφορές είτε να επισκεφθούν την έδρα της εταιρίας για να δουν από κοντά την έκθεση των προϊόντων .

SMF SPORTS
ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ Τ.Κ  54638