7ος Σύζαθλος: ο αγώνας της “Συζωής”

Ημ/νία: Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Ώρα: 9:00

Τοποθεσία: “Σέιχ Σου”, Θεσσαλονίκη

Ο “Σύζαθλος” είναι ο αγώνας βουνού που διοργανώνει από το 2015 στη Θεσσαλονίκη η “Συζωή” (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες).

Συμβολίζει τον αγώνα που κάνουν οι άνθρωποι της “Συζωής” καθημερινά με σκοπό την αξιοπρεπή διαβίωση, εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των παιδιών τους.

Για 7η χρονιά προκηρύσσεται ο αγώνας βουνού «Σύζαθλος» με την επιθυμία να προσφέρει στους συνανθρώπους μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα στο πανέμορφο δάσος του “σέιχ σου”, του δασικού πνεύμονα της Θεσσαλονίκης. Η άθληση, η ψυχαγωγία, η συναδελφικότητα, η επαφή με τη φύση, η περιπέτεια πολύ κοντά σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο, η προσφορά, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τον «7o Σύζαθλο».

Τρεις διαφορετικές διαδρομές: 5, 15 και 25 χιλιομέτρων,

ένας κοινός σκοπός: «αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο»

Ο «7ος Σύζαθλος» θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2022. Η εκκίνηση και ο τερματισμός και των τριών διαδρομών θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου στο “σέιχ σου”.

Οι εγγραφές αρχίζουν την 1η Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι την 13η Οκτωβρίου 2022.

Η εγγραφές γίνονται με τη συμπλήρωση της .

Για ομαδικές εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της “Συζωής”, 2310460777 (09:00 – 15:00)

Σας περιμένουμε!