7ες ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΒΟΡΙΤΣΙΟΥ

Το αθλητικό σωματείο «Χοχλιός Team», σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Βοριτσίου η «Αγία Μαρίνα» και σε συνδιοργάνωση με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δ.Χερσονήσου, προκηρύσσει την έναρξη των εγγραφών για τον αγώνα «Ορεινές Διαδρομές Βοριτσίου».

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=1f5dc6b68e6f9128b76b76a8204ed856&l=GR&g=0

Ημερομηνία Διεξαγωγής

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Διαδρομές

 1000μ. για παιδιά – 5,5χλμ. με 280 D+  – 12χλμ. με 500+D

Ώρες διεξαγωγής

12χλμ. 17:30

5,5χλμ. 18:00

1000μ. 19:00

Παροχές διοργάνωσης

 • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
 • Αναμνηστικό μετάλλιο σε κάθε τερματίσαντα
 • Έπαθλα στους νικητές
 • Γεύμα προς τους αθλητές με το πέρας των αγώνων
 • Ιατρική βοήθεια
 • Σταθμοί τροφοδοσίας
 • Αθλητικά μαντήλια (μόνος για τους αθλητές 12χλμ.)
 • Φωτογραφικό υλικό
 • Συμμετοχή σε κληρώση δώρων
 • Υπηρεσίες μασάζ

Έπαθλα νικητών – κατηγορίες

Στα 5,5 χλμ. θα βραβευτούν οι:

 •  3 πρώτοι άνδρες / γυναίκες της γενικής κατάταξης

Στα 12 χλμ. θα βραβευτούν οι:

 •  3 πρώτοι άνδρες / γυναίκες της γενικής κατάταξης
 •  3 πρώτοι άνδρες / γυναίκες ηλικίας 18-39
 •  3 πρώτοι άνδρες / γυναίκες ηλικίας 40-59
 •  3 πρώτοι άνδρες / γυναίκες ηλικίας 60+

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ικανού αριθμού αθλητών/τριών σε κάποιες από τις κατηγορίες, οι αθλητές θα εντάσσονται στην αμέσως προηγούμενη ηλικιακή κατηγορία. Οι νικητές/νικήτριες της γενικής κατηγορίας δεν θα βραβευθούν και στην ηλικιακή τους κατηγορία.

ΠΛΗΡΩΜΗ – ΤΡΌΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Η συμμετοχή στον αγώνα των 12 χλμ., έχει συνδρομή 12,00 ευρώ

Η συμμετοχή στον αγώνα των 5,5 χλμ. έχει συνδρομή 6,00 ευρώ

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται:

α) είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ -IBAN GR67 0172 7510 0057 5110 6752 188 (Δικαιούχος Λογαριασμού: ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΙΔΑΙΑΣ.
β) είτε με μετρητά κατά τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας (βλέπε παρακάτω ώρες λειτουργίας γραμματείας)

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα καθώς και ο αγώνας πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία κατάθεσης,
ενώ αντίγραφο της κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα στο email: voritsitrails@gmail.com
Τυχόν έξοδα τραπέζης θα καταβάλλονται από τον συμμετέχοντα.

Γραμματεία – Παραλαβή πακέτου συμμετοχής:

 • 2 ημέρες πριν την ημέρα του αγώνα, θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους και να πληρώσουν, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, μεταξύ 13:00-16:00. Η τοποθεσία είναι στο γυμναστήριο “THREE TREES” – Κνωσσού 38Α  δίπλα από την ταβέρνα Αγριόγιαννος.
 • Για τον αγώνα των 12χλμ. η γραμματεία την ημέρα του αγώνα θα λειτουργεί τις ώρες 16:00 – 17:00, στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων.
 • Για τον αγώνα των 5χλμ. η γραμματεία την ημέρα του αγώνα θα λειτουργεί τις ώρες 16:00 – 17:30 στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων.

*θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός για εγγραφή την ημέρα του αγώνα και μόνο εφόσον θα έχουν ελευθερωθεί θέσεις από τυχόν ακυρώσεις.

**επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται αφού πληρωθεί η συνδρομή.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:
 Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022. Για τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής επιτυχώς μέχρι την ανωτέρω προθεσμία, τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής (δηλαδή το ονοματεπώνυμο του δρομέα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους εγγράφονται μετά την ημερομηνία αυτή, καθώς και για όσους πραγματοποιούν οποιαδήποτε αλλαγή επί της επιβεβαιωμένης τους εγγραφής μετά τις 28 Αυγούστου 2022.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΡΟΜΕΩΝ:

Σταθμοί Τροφοδοσίας: 

Στον αγώνα των 12 χλμ., προσφέρεται στους δρομείς, εμφιαλωμένο νερό εκτός από την εκκίνηση και τον τερματισμό, και ενδιάμεσα της διαδρομής σε τρεις σταθμούς, περίπου στα 5 χλμ, στα 8 χλμ και στα 10 χλμ.

Στον αγώνα των 5 χλμ., προσφέρεται στους δρομείς, εμφιαλωμένο νερό εκτός από την εκκίνηση και τον τερματισμό, και περίπου στη μέση της διαδρομής, στα 2,7 χλμ.

Στον Αγώνα Παιδιών, προσφέρεται εμφιαλωμένο νερό στον τερματισμό.

Επίσης, στον τερματισμό θα προσφερθεί σε όλους τους αθλητές φρούτο και γεύμα.

Ιατρική Υποστήριξη δρομέων:

Η υγειονομική κάλυψη του αγώνα γίνεται:

– με την παρουσία φυσικοθεραπευτών       

– με προσωπικό ιατρικών υπηρεσιών και

–  της εθελοντικής ομάδας Φίλιος Ζευς

τόσο στην εκκίνηση-τερματισμό, όσο και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος περιστατικού με την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις.

Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανέναν δρομέα, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη δήλωση η οποία συμπεριλαμβάνεται στη Δήλωση εγγραφής.

Διαχείριση Προσωπικών Αντικειμένων:

Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχοντες θα παραδίδουν – παραλαμβάνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού. Επίσης οι αθλητές παρακαλούνται να μη φέρουν αντικείμενα αξίας μέσα στην τσάντα τους. Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή, κλοπή, απώλεια της προσωπικής τους περιουσίας.

Επικοινωνία: Κωνσταντουλάκης Εμμανουήλ 6945863051 voritsitrails@gmail.com